Telefoon: 06-15202502
unicornswithdragonwings@gmail.com
 
  • Email: unicornswithdragonwings@gmail.com
  • Telefoon: 06-15202502

Theaterkostuums

Home » Theaterkostuums

Theaterkostuums

Bent u op zoek naar theaterkostuums voor een productie? Dan kunt u terecht bij Unicorns with Dragonwings. Voor historisch correcte kleding, steampunk of mythische creaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Theaterkostuums

 

Rekening houden met kledingwissels en transport

Theaterkostuums moeten aan verschillende eisen voldoen. Het moet er goed uitzien op het toneel, ze moeten gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn in verband met kledingwissels gedurende de voorstelling en ze hebben veel te verduren met transport van theater naar theater. Voor elke voorstelling zijn weer andere eisen, wensen en maten. Daarom worden de meeste theaterkostuums op maat gemaakt.

Passend binnen een thema

Ook voor accessoires en head pieces kunt u bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan vleugels, zwaarden, bloemenkransen, armbanden, kettingen of hoorns voor bijvoorbeeld een eenhoorn of duivel. Alles om uw theaterkostuums nog meer tot leven te laten komen of meer passend in een bepaald (historisch) thema.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Wilt u voor uw voorstelling theaterkostuums laten maken? Neem dan contact op met Unicorns with Dragonwings voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken we alle wensen, eisen en (on)mogelijkheden. Op basis van hiervan maak ik een vrijblijvende offerte en kunnen we starten met het ontwerp. De gemiddelde levertijd voor een kostuum is 3 maanden. In de offerte wordt de levertijd voor uw bestelling opgenomen. Heeft u op een korte termijn theaterkostuums nodig? Bekijk dan onze webshop. Wellicht dat hier iets tussen zit wat past aan bij uw wensen. Of neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.