Telefoon: 06-15202502
unicornswithdragonwings@gmail.com
 
  • Email: unicornswithdragonwings@gmail.com
  • Telefoon: 06-15202502

Fantasy kleding

Home » Fantasy kleding

Fantasy kleding

Kruip in de huid van een mystiek wezen en voel de magie. Met de fantasy kleding van Unicorns with Dragonwings brengt u de magie tot leven. In de webshop vindt u verschillende prachtige kostuums maar het is ook mogelijk om een kostuum op maat te laten maken.

Fantasy kleding

Breng de magie tot leven

Een magische eenhoorn, een stoere draak of een sierlijk elfje? Wij brengen al uw magische creaties tot leven. Bent u op zoek naar fantasy kleding voor een festival, fotoshoot of theatervoorstelling? Vindt u in de webshop niet wat u zoekt of in een verkeerde maat? Heeft u zelf al een ontwerp of ideeën voor stoffen, sfeer en accessoires? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in ons atelier in Zwijndrecht. Tijdens deze afspraak bespreken we al uw wensen en bekijken wat wel en niet mogelijk is. Hierbij houden we ook rekening met uw budget en het tijdsbestek.

Levertijd

De creatie van fantasy kleding is mogelijk is verschillende gradaties. Wilt u alleen een elfenrokje of een cape? Of een compleet kostuum inclusief head pieces. Het is allemaal mogelijk. Bent u op zoek naar fantasy kleding voor een festival? Bestel uw kostuum dan ruim op tijd. De levertijd is gemiddeld 3 maanden. Voor een compleet kostuum met accessoires is meer tijd nodig. Bij spoedopdrachten kunt u altijd even contact met ons opnemen, dan kijken we wat mogelijk is.
Stap in een droomwereld met de creaties van Unicorns with Dragonwings. Bekijk onze webshop of neem direct contact met ons op.