Telefoon: 06-15202502
unicornswithdragonwings@gmail.com
 
  • Email: unicornswithdragonwings@gmail.com
  • Telefoon: 06-15202502

Cosplay

Home » Cosplay

Cosplay

Cosplay komt van costume playing en is een vorm van performance art waarbij deelnemers gebruik maken van kostuums en accessoires om een personage uit te beelden. Deze personages zijn meestal karakters uit een film, comic, anime of game. Hiervoor zijn verschillende festivals zoals Castlefest of animeconventies.

Een kostuum passend bij uw personage

Wilt u tijdens een festival of conventie in de huid van een personage kruipen? En bent u nog op zoek naar een passend kostuum om uw creatie tot leven te wekken? Dan kunt u terecht bij Unicorns with Dragonwings. In onze webshop vindt u verschillende prachtige magische kostuums met bijpassende head pieces. Vindt u niet wat u zoekt of niet in uw maat? Dan kunnen wij ook een creatie voor u ontwerpen en maken. Op maat gemaakt en geheel volgens uw wensen. Een zwierig elfje, een elegante maar duistere koningin, een eenhoorn of een stoere draak of misschien een Valkyrie? Welk personage u ook wenst, wij kunnen een cosplay kostuum voor u maken dat past bij al uw wensen.

Gebruik van verschillende materialen

Unicorns with Dragonwings gebruikt verschillende materialen in haar creaties. Chiffon, kant, zijde en katoen maar ook foam en thermoplastics zoals worbla en thibra worden in kostuums en headpieces verwerkt. Heeft u uw keuze gemaakt voor een specifiek karakter? Dan denken we ook graag met je mee voor armor, props, headpieces en accessoires om zo correct mogelijk over te komen. Met een cosplay kostuum van Unicorns with Dragonwings schittert u op elk fantasyfestival of conventie.

Cosplay
Espeon Gijinka

Vincent Lee Fotografie
Van de Pokémon series Espeon, dit is een origineel Gijinka design.