Telefoon: 06-15202502
unicornswithdragonwings@gmail.com
 
  • Email: unicornswithdragonwings@gmail.com
  • Telefoon: 06-15202502

Corset

Home » Corset

Corset

Corset

Een belangrijk onderdeel van het kostuum is een corset. Met een corset kan een ideale lichaamsvorm gecreëerd worden waardoor een kostuum nog meer tot zijn recht komt.

Op maat gemaakt

Een standaard corset zal nooit helemaal goed zitten. Geen enkel vrouwenlichaam is immers hetzelfde. Afmetingen en verhoudingen van heupen, taille en buste zijn bij elke vrouw anders. Met een op maat gemaakt corset van Unicorns with Dragonwings bent u verzekerd van een goed passend corset.

Gemaakt naar uw wensen

Uw corset wordt helemaal op maat gemaakt en kan volledig naar uw wensen gemaakt worden. Een mooi maar eenvoudig glad corset of juist met kant en decoratie. De baleinen in een corset geven uw lichaam een mooie vorm. U kunt kiezen uit plastic en stalen baleinen. Ook de sluiting van uw corset bepaalt u zelf. Wilt u de sluiting achter of liever voor zodat u hem zelf makkelijker aan kunt trekken?

Kostuums komen beter tot hun recht

Unicorns with Dragonwings kan uw corset helemaal naar uw maten en wensen maken. Met een goed zittend corset zal een kostuum u nog beter staan. De lijnen van uw lichaam worden gevolgd. Of u nu wilt zweven en zwieren als een elfje of juist een statis kostuum of middeleeuwse jurk er over aan trekt, het valt en staat altijd beter.  

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen in kaart brengen en samen de verschillende mogelijkheden bekijken. Op basis van dit gesprek maak ik voor u een ontwerp en ontvangt u een offerte. De gemiddelde levertijd van een corset is 3 maanden.